Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
JOCS DEL MEDITERRANI
La CUP de Tarragona exigeix les dimissions de Ballesteros i Villamayor

La Candidatura d’Unitat Popular de Tarragona exigeix la dimissió de l’alcalde Ballesteros com a màxim responsable de l’ajornament dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017.

07/11/2016 Política

Després de la roda de premsa celebrada al Palau Municipal, amb la presència de l’alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros i el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE) Alejandro Blanco, l'assemblea tarragonina de la CUP ha decidit demanar la dimissió del batlle i del conseller responsable de l’esdeveniment Javier Villamayor. A la roda de premsa s'ha confirmat l'ajornament dels Jocs del Mediterrani per, segons els organitzadors, manca de recursos. Ballesteros ha atribuït al fet que el govern espanyol hagi estat 10 mesos en funcions que no s'hagin aconseguit els 11 milions d'euros que falten.

La Candidatura d'Unitat Popular fonamenta la seva petició en la ineptitud amb la gesió dels jocs que consideren que han mostrat les files socialistes amb l'alcalde Ballesteros al capdavant. En segon lloc, també es critica la irresponsabilitat de voler tirar endavant un projecte d'esquenes al poble que només beneficia al govern i el seus partits, diuen. Finalment, consideren provat que l'alcalde mentia quan deia que els Jocs del Mediterrani no s'ajornarien com així ha acabat sent.

Alhora, la candidatura anuncia que durà a plenari la necessitat de renunciar al "malson de l’equip de govern" mitjançant una moció i totes les intervencions que siguin necessàries per evidenciar el malestar al que consideren que s’està sotmetent la població i ciutat de Tarragona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid