Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Biblioteques públiques
La Crida per Lleida – CUP lliura simbòlicament un conjunt de llibres per iniciar la xarxa de biblioteques municipals
25/11/2016 Cultura

La Crida per Lleida – CUP ha registrat una instància simbòlica, destinada a la regidoria de Cultura, per fer entrega d’un conjunt de llibres «que comenci a nodrir el fons de la xarxa de biblioteques municipals».

Aquesta acció està emmarcada en la campanya que exigeix la creació de biblioteques municipals a Lleida. La formació denuncia que la ciutat pateix un «dèficit endèmic» d’aquests equipaments.

Segons apuntava el Mapa de Lectura Pública de Catalunya el 2014, la ciutat hauria de disposar d’un mínim de tres biblioteques locals «adequadament dimensionades».

A dia d’avui, Lleida només compta amb la biblioteca de Pardinyes com l’única de titularitat municipal, «deixada i precària per les necessitats de la gent», explica el membre de la Crida Ruben Cobo.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid