Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Lille acollirà el primer Festival Internacional d'Scrabble en català

Durant els dies 27 i 28 d’agost, el protagonisme el tindrà la llengua catalana: a Lille l’organisme Mindsports International ha organitzat un gran campionat mundial on hi participen federacions d'Scrabble de diferents països i idiomes

20/07/2016 Cultura

Per primera vegada, la Federació Internacional d'Scrabble en Català (FISC) durà a terme un campionat oficial a Europa, el 1r Festival Internacional de Scrabble en Català. Concretament serà a Lille, al Le Grand Palais, on l’organisme Mindsports International ha organitzat un gran campionat mundial on hi participen federacions d'Scrabble de diferents països i idiomes (com el francès, anglès, noruec, espanyol, alemany i català), segons informa La Veu del País Valencià

Durant els dies 27 i 28 d’agost, el protagonisme el tindrà la llengua catalana, on hi haurà un campionat clàssic el dissabte i un de duplicades el diumenge.

La Federació ha organitzat aquest acte amb la col·laboració d'Scrabble Escolar i el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística, Plataforma per la Llengua i el Departament de Política Lingüística de la Generalitat i Mattel.

El dissabte, 27 d'agost, es farà un Campionat d'Scrabble Clàssic en català obert a tothom que consta de 6 rondes, 3 al matí i 3 a la vesprada. Cada ronda tindrà un a durada d'una hora i es farà servir el sistema Swis per a emparellar els jugadors. Abans que comence el joc s'explicarà breument el reglament que està basat en l'oficial que podeu consultar alsegüent enllaç.

El segon dia, 28 d'agost, el que es durà a terme és un Campionat d'Scrabble Duplicat en Català, també obert a tots els públics, que en aquest cas constarà de 2 partides, 1 al matí i l'altra a la vesprada. Aquestes tenen una duració aproximada de dues hores. Igual que el dia anterior, abans que s'inicien les partides es farà saber breument el reglament, també basat en l'oficial que podeu consultar ací.

Inscripció

La quotes d'inscripció són 20 € per separat per a cada Campionat o 30 € si decidiu participar els dos dies. Per a registrar-vos, cal fer-ho a la pàgina de Mindsports International. I si el que voleu és consultar més informació sobre l'esdeveniment ho podeu fer adreçant-vos a la web de la FISC o al seu Facebook. Des de la Federació recorden que el pagament ha de fer-se amb targeta de crèdit i per a més informació del procés han explicat tots els passos en el següent enllaç.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid