Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La Marea Blanca acompanya a una pacient que reclama ser atesa des de l'any 2013
01/03/2016 Salut
Títol de la imatge Títol de la imatge
Avui dimarts a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida la Marea Blanca de Ponent i Pirineus ha acompanyat a una pacient que ha presentat una reclamació denunciant que des de fa tres anys demana hora per una revisió periòdica de la intervenció quirúgica a la qual va ser sotmesa.

Malgrat que després de l'extracció d'un ovari i la meitat de la matriu a l'any 2011 li van recomanar fer-se revisions periòdiques i que l'usuària les ha sol·licitat reiteradament (fins en 6 ocasions) entre 2013 i 2016, les peticions li han estat sistemàticament rebutjades i, en la darrera, va ser convidada a sol·licitar assistència a la sanitat privada.

La Marea Blanca ha denunciat que les llistes d’espera són la porta d’entrada a la privatització de la sanitat pública i ha emplaçat a totes les persones usuàries a fer reclamacions acompanyades, fent valer el seu dret a ser atesos en un temps adequat i a estar informats sobre la nostra situació i temps prudencial d’atenció. Els demana posar-se en contacte amb la Marea a ass.sanitat.lleida.info@gmail.com, a través de missatges privats les seves xarxes socials o d'un número de telèfon que habilitaran.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid