Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HONDURES
Arriba a Hondures el primer vol de l’any amb deportats dels EUA

El primer vol de deportats aterra a l'aeroport internacional La Mesa de San Pedro Sula.

05/01/2016 Internacional

El Centre d'Atenció al Migrant Retornat (CAMR) d’Hondures va anunciar que aquest dilluns va arribar al país el primer vol de deportats de l’any des dels Estats Units. Aracely Romero, membre del CARM va informar que el vol portava 115 hondurenys, dels quals el 85% eren homes i la resta dones. El primer vol de deportats que es reben al país centreamericà en el nou any aterrà a l'aeroport internacional La Taula de San Pedro Sula, a la zona nord d'Hondures.


Romero va revelar que en el transcurs del dia podrien rebre nous llistats de més hondurenys deportats en diversos vols aquesta setmana. Segons la membre del Centre d'Atenció al Migrant Retornat les batudes “per caçar immigrants” als Estats Units estan en plena activitat "el govern d'Obama és el que més deportacions d’immigrants ha fet de tota la història dels Estat Units", va assegurar.


L’any 2014 36.361 hondurenys van ser retornats dels Estats Units i encara que al 2015 l'arribada via aèria va disminuir en un 46% per la via terrestre van arribar més de 47.000 deportats dels Estats Units a Hondures. El CAMR registra que almenys el 35% dels deportats intenten de nou creuar la frontera nord-americana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid