Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona s'adhereix a la concentració d'Amigues de l'ALBA per rebutjar el cop d'Hondures

El col·lectiu Amigues de l'ALBA (Alternativa Bolivariana para las Américas) ha convocat una concentració de rebuig al cop d'estat d'Hondures que tindrà lloc diumenge que ve a les 4 de la tarda a la plaça del Barco de Santa Eugènia (Girona). Amigues de l'ALBA condemna el cop d'estat contra el president constitucional de la República d'Hondures, Manuel Zelaya, i rebutja qualsevol atac contra la dignitat de les persones hondurenyes.

05/10/2009 21:57 Política

“Ens solidaritzem amb l'esperit democràtic del poble germà centreamericà, tot reiterant el nostre compromís amb la lliure determinació dels pobles i exigint respecte a les institucions legítimament constituïdes”, manifesten des del col·lectiu, que també exigeix “el cessament immediat dels assassinats i de les agressions als homes i dones que protesten”.

La CUP de Girona s'ha adherit a la concentració del col·lectiu, que denuncia les cúpules de les forces armades “que serveixen els interessos de l'extrema dreta burgesa i de les transnacionals que han instigat el cop d'estat”. Amigues de l'ALBA apunta també els mitjans de comunicació que “són còmplices d'aquesta agressió desinformant l'opinió pública sobre el que està passant”.

“On són ara els intel·lectuals com Vargas Llosa i les diverses ONG que tant critiquen a Cuba, Veneçuela, Bolívia, etc.?”, es pregunten des del col·lectiu en referència al silenciament informatiu i a la doble moral.

Per la seva banda, la CUP fa una crida a la població gironian a assistir a l'acte i a participar de totes les iniciatives que s'emprenguin per denunciar l'actual situació del país i en solidaritat amb el poble hondueny.

 

Per saber-ne més

Segueix la resistència popular a Hondures 40 dies després del cop militar  -Llibertat.cat

Badalona es solidaritza avui amb el poble d'Hondures  -Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid