Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de fam
El conseller regional d'Aquitània, David Grosclaude deixa la vaga de fam

Aconsegueix que l'Estat francès es comprometi a autoritzar la creació de l'Oficina Pública de Llengua Occitana

04/06/2015 Internacional

En un comunicat fet públic aquest vespre,  David Grosclaude manifestava que deixava la vaga de fam que havia iniciat fa una setmana, ja que a les 19.20h d'aquest dimarts havia rebut una notificació del govern francès que responia a les seves demandes. Es tractava d'un document adreçat als presidents de les regions d'Aquitània i de Migdia-Pirineus i signat pels ministres d'Educació i Cultura on es comprometes a autoritxar la creació de l'Oficina Pública de la Llengua Occitana (OPLO).

Per celebrar aquesta victòria convida a tothom qui ho vulgui ha ser davant la seu del Consell Regional d'Aquitània avui a les 16:30h i remarcava David Grosclaude que "tot això demostra que quan ens unim per exigir el que cal per a la promoció de la nostra llengua, podem aconseguir-ho".

Per a totes aquelles persones que s'han interessar per la seva salut, David Grosclaude assenyalava que aquesta setmana ha estat molt llarg, però asseguea que no hauria de tenir conseqüències negatives per a mi. "Vaig a veure un metge aquest matí i fer una avaluació". També agraeix a totes les persones que s'han mobilitzat aquests dies.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid