Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La Crida per Sabadell proposa crear un banc de terres en desús i fer-les cultivables

Vol impulsar un banc públic d'aliments gestionat pels propis usuaris

10/04/2015 Política

La Crida per Sabadell aposta per fer un cens de les parcel·les agrícoles i urbanes en desús i impulsar un banc de terres públiques i privades per a ser cultivades. L'objectiu és fomentar el rendiment del sòl agrícola, impulsant en les zones de regadiu horts socials per a l'autoabastiment entre les persones amb necessitats alimentàries i com a mesura per generar ocupació.

Aquesta és una de les propostes per a respondre a la situació d'emergència social que viu la ciutat en el terreny de l'alimentació. La formació d'esquerres planteja impulsar línies d'actuació a llarg termini per tal de “superar la relació d'alimentació i caritat” i “desenvolupar processos que impliquin i empoderin a la ciutadania”.

Anna Lara, portaveu de la formació, ha recordat que 1 de cada 20 sabadellencs va haver de recórrer al Rebost Solidari durant el 2014, fet que ha qualificat de “molt preocupant i molt greu” al qual “cal donar una resposta immediata a curt termini, en el marc d’una estratègia a llarg termini”. En aquest sentit, Lara, ha manifestat també la necessitat de posar en marxa un banc públic d'aliments gestionat pels mateixos usuaris i respondre també a les necessitats d'alimentació infantil en períodes no lectius.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid