Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
"Crida per Sabadell" fa una nova trobada per consolidar el projecte

Impulsat per l’Entesa, la CUP i el Moviment Popular

25/06/2014 Política
Crida a participar a la 2n trobada "Crida per Sabadell" Crida a participar a la 2n trobada "Crida per Sabadell"

El proper dissabte, la Granja del Pas de la ciutat aplegarà la segona trobada de treball de la "Crida per Sabadell", un projecte imulsat fa mesos per l’Entesa per Sabadell (ES), la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i el Moviment Popular de Sabadell (MPS) amb ’objectiu de “transformar la ciutat” sota l'horitzó de les municipals de 2015.

El passat abril es va realitzar la primera trobada en la que el grup impulsor, format per representants de les tres organitzacions, va donar a conèixer el projecte a tota la ciutadania. Per aquesta trobada oberta, es van convidar a totes aquelles persones, col·lectius i entitats diverses implicades a la ciutat.

Fa uns dies, Maties Serracant, la Míriam Ferrandiz i el Quico Andreu van presentar la trobada de dissabte vinent. En to contundent i convençut Míriam Ferrandiz va posar sobre la taula que "ens trobem en una conjuntura on cada vegada se’ns estan retallant més drets socials bàsics, les condicions de vida es degraden i les famílies cada vegada estan vivint situacions més complicades. Un context que se suma a una ciutat que que s’ha dissenyat seguint la lògica del mercat, sense tenir en compte les necessitats i interessos de la majoria". Des de unes institucions desprestigiades, viciades i corruptes que han demostrat una incapacitat reiterada per a resoldre les demandes del poble. És per això, que segons Ferràndiz, cal impulsar un canvi de paradigma polític i retornar el poder de participar i decidir a la gent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid