Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La Crida per Sabadell exigeix la ràpida dimissió de Paco Bustos

La Crida per Sabadell considera una “vergonya” que l’imputat del PSC segueixi cobrant més de 60.000 euros en retribucions públiques.

28/01/2015 Política

La Crida per Sabadell vol que Paco Bustos dimiteixi d’immediat de regidor a l’ajuntament de Sabadell, així com de càrrec de confiança a l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona) i exigeix “regeneració democràtica.”

També recorda que el germà de l’exalcalde anirà a judici aquest dimecres acusat de tràfic d’influències en el marc del cas Mercuri i s’enfronta a una pena de dos anys de presó.

Actualment, l’edil socialista cobra més de 60.000 euros entre els sous d’ambdós espais. Per això, el portaveu de la Crida Maties Serracant diu que aquest és “un clar exemple de l’estil mafiós i egocèntric amb que s’ha governat la ciutat”. L’integrant de la nova candidatura electoral diu que “no pot ser que les institucions serveixin per a lucrar-se” i que “per respecte a la gent de Sabadell hauria de plegar i buscar-se una altra feina”. També ha reiterat el “total suport” a la plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que exerceix d’acusació popular.

A part del germà de l'exalcalde Paco Bustos, també estan acusats Manuel Bustos, el diputat del PSC fins fa uns dies i exsecretari d’Organització del partit, Daniel Fernández, i l’alcaldessa de Montcada i Reixach, María Elena Pérez, en aquest últim cas per un delicte de prevaricació. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va considerar el setembre passat que hi havia indicis “més que suficients” per a rebutjar el recurs dels socialistes i arribar fins al judici.

Encara més imputats a l’Ajuntament de Sabadell

La Crida també ha posat sobre la taula el fet que Joan Manau també està imputat en el cas Mercuri per un delicte d’ordenació del territori. Per això denuncien que “el PSC no ha volgut fer net i aquestes persones fa més de dos anys que segueixen ocupant tant càrrecs públics com del partit”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid