Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ovidiepv
Comença amb força participació la l'XI Setmana Cultural de l'Espai País Valencià

Divendres es va inaugurar, dissabte va tenir lloc Jornada Popular amb els Concerts de la Gira 2015, que enguany homenatja Ovidi Montllor. Els actes s'allargaran fins el dilluns dia 20 d'abril  que clourà un debat sobre el canvi polític al País Valencià.

12/04/2015 Cultura

Amb la presentació de l'XI Setmana Cultural de l'Espai País Valencià a Barcelona (EPV), divendres passat, es va donar el tret de sortida d'una llarga setmana farcida d'activitats. El mateix dia hi va haver un concert d'homenatge a l'Ovidi a càrrec de Claudia Grassi, Pau Benavent i els músics de l'EPV.

A l'endemà, la  tradicional Jornada Popular que enguany va començar  amb un passacarrer amb la xaranga la Mentireta i la colla Borumballa fins al mateix Passeig de Sant Joan, on va continuar danses tradicionals amb el grup de danses de l'EPV com a prèvia per al dinar popular de paella. La xaranga la Mentireta  va amenitzar la vesprada just abans del concert de la Gira 2015 d'Escola Valenciana amb Auxili, El Diluvi, Égalité i Meteor.

El proper dimecres, hi ha prevista una viquimarató amb l'objectiu de millorar la cobertura d'articles relacionats al País Valencià i la figura de l'Ovidi al Só Mediterrani de la Casa València. Dijous, tindrà lloc la presentació del llibre de poemes "Més que Meló" d'Andreu Mut amb acompanyament musical.

Divendres, hi haurà la presentació del llibre L'Ovidi a càrrec de l'autora, Núria Cadenes. A continuació un tast vins i productes valencians. Dissabte, una passejada de Garraf fins a Vilanova i la Geltrú.

La setmana clourà, dilluns 20 d'abril al Col·legi de Periodistes de Catalunya amb un debat sobre "El canvi polític al País Valencià" amb la participació dels partits Compromís, Esquerra Unida i Podem.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid