Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
L'Espai País Valencià cerca finançament per fer possible "10a Setmana de Cultura Popular"
11/04/2014 Cultura
10a Setmana Cultural Valenciana 10a Setmana Cultural Valenciana

Aquest any, l'Espai del Païs Valencià a Barcelona, celebrarà el desena edició de Setmana Cultural Valenciana, coincidint amb aquesta efemèride ha programat xerrades, presentacions de llibres, espectacles teatrals, tasts de vins, tallers... "i com no la Jornada Popular el proper 17 de maig en què podrem gaudir durant tot un dia al carrer de la cultura valenciana més viva: danses tradicionals, colla de dolçainers, paelles populars, xaranga i els concerts amb formacions del País Valencià".

Per fer-ho possible han fet una campanya a TotSuma amb l'objectiu de cercar finançament. En pocs dies ja han superat la meitat dels diners que s'havien posat com a objectiu. Tot i així, encara manquen dies per assolir-ho i l'entitat fa una crida a col·labora-hi.

L'Espai País Valencià pretén mostrar a la societat de Catalunya alguns aspectes de la realitat cultural, mediambiental i sociopolítica valenciana. L'objectiu principal és intensificar els vincles i el coneixement mutu entre diversos territoris de parla catalana, i fer arribar a Catalunya una visió més plural de la societat valenciana, defugint de tòpics i trencant algunes barreres mediàtiques que massa sovint impedeixen la circulació fluïda d'idees i creació artística entre els nostres territoris.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid