Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
KOBANE
Mobilitzacions en suport de Kobanê

Aquesta setmana s’ha convocat una manifestació i un concert en solidaritat amb Kobanê

24/11/2014 Internacional

El Comitè de Solidaritat amb el Kurdistan de Granollers ha convocat per aquest dimecres 26 de novembre una concentració en suport a Kobanê a La Porxada de la capital del Vallès Oriental. El Comitè de Solidaritat fa una crida a totes les organitzacions socials, sindicals i polítiques a solidaritzar-se amb la lluita del poble kurd de Rojava i informa que durant la concentració es posaran a la venda revistes al preu de 2 euros en solidaritat amb Rojava i que els beneficis d’aquestes vendes aniran destinats a la resistència kurda.

Tres dies més tard (el dissabte 29 de novembre) el CAT (Centre Artesà Tradicionarius) de Gràcia acollirà  un concert solidari amb aquesta localitat kurda assetjada per les tropes de l’Estat Islàmic. El concert ha estat organitzat per la Plataforma de Solidaritat amb el Poble Kurd i el CIEMEN i les entrades, que costen 10 euros, ja es poden comprar a l’Ateneu Popular de Nou Barris, Terra d’Escudella, Resolís- La Barraqueta i Narin.

D’altra banda, la web del Kurdiscat (Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan) ha penjat el vídeo "L'Exili de Kobanî", un diari de viatge a la frontera entre Turquia i la província kurda del nord de Síria, Kobanê, on Azad Kanjo i el seu pare van assistir a un èxode massiu de refugiats kurds cap a territori turc, mentre la seva població era assetjada per l'Estat Islàmic (IS). Hi ha imatges de finals de setembre de 2014 i imatges d'epíleg de l'estiu de 2006, 5 anys abans que esclatés la Revolució siriana, on Kobanê va ser una de les primeres províncies en sortir al carrer per protestar contra la dictadura d'en Bashar Al Assad.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid