Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
Amenaces del militant feixista Gerard Bellata

L’ultradretà Gerard Bellalta diu que si hi ha referèndum el 9 de novembre "bloquejarem aeroports, carreteres i el metro de Barcelona" a més a més de demanar la "rendició de Carme Forcadell" (minut 29 del vídeo)

28/09/2014 Política

L’ex-membre de PxC Gerard Bellalta en unes declaracions a la web Alerta Digital ha tornat a advertir (fa uns mesos que va repetint les mateixes advertències) que els “patriotes espanyols” impediran el referèndum del 9 de novembre bloquejant aeroports, carreteres i el metro de Barcelona, a més a més de demanar la "rendició de Carme Forcadell" (minut 29 del vídeo). Gerard Bellalta German (Barcelona, 1960), és un empresari i polític vinculat als moviments d'extrema dreta. Actualment, és el fundador, president i únic afiliat del Partit Espanyol de Catalunya i membre del grupuscle "Soluciona".

Bellata és propietari de l'empresa Ancar que està en fallida tècnica, fet habitual en la  seva trajectòria empresarial on són molt nombrosos els casos  d’impagaments i els  judicis  per conflictes laborals i mercantils. Fa uns anys va ser condemnat a 3 anys de presó (tot i que no va arribar a complir la condemna) per vendre contractes de treball falsos a immigrants en situació irregular. Poc després es va afiliar al PxC aconseguint uns 400 vots  per la seva candidatura a regidor de Vilanova i la Geltrú.

Uns anys més tard va ser expulsat  de Plataforma per Catalunya (algunes fonts afirmen que l’expulsió fou deguda a “desajustos” de tresoreria)  i va fundar el seu propi partit “Catalunya Desperta Ja”, rebatejat poc després com Partit Espanyol de Catalunya. Actualment rep el suport de la web ultra Alerta Digital, propietat d'Armando Robles Valenzuela, un periodista que al seu dia va exercir com a cap de premsa de Jesús Gil a l'Ajuntament de Marbella, on publica articles sobre "l'orígen satànic" de l'estelada i altres coses per l'estil.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid