Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
Una cadena humana a Lleida per a la paralització de l'ens sanitari de Ponent

37.593 persones esperen una resposta política

26/06/2014 Salut

Unes 250 persones van fer arribar ahir de mà en mà a la Delegació de la Generalitat les 37.593 signatures recollides en dos mesos contra el consorci sanitari que el Govern vol imposar a Ponent i Pirineus. Es tracta de la recollida més massiva i més participada territorialment de les reivindicacions recents en aquest territori. (Veure fotografies de la mobilització)

La Marea Blanca de Ponent i Pirineus  considera que aquestes signatures i el centenar de mobilitzacions fetes desde l’anunci del projecte, representen una majoria social i obliguen al Conseller, als responsables polítics territorials i als alcaldes que han donat suport al nou ens a retirar el projecte i blindar que la sanitat de Lleida sigui 100% pública en la seva gestió, finançament, provisió i dret, i en el marc de l'estructura de l'ICS.

D’altra banda, la iniciativa “Juny blanc” tancarà les seves 50 convocatòries amb xerrades informatives a La Seu d’Urgell, La Pobla de Segur, Mollerussa i un nou “Divendres blanc” amb les concentracions setmanals als CAP.

Agraeixen als usuaris, treballadors, entitats i comerços d’arreu de Ponent i Pirineus que han col·laborat en la recollida de signatures i compartir amb ells la necessitat de seguir mobilitzant-nos en defensa de la sanitat 100% pública. "El
futur de la sanitat pública és al carrer i a les nostres mans"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid