Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Presentació de "Vides Desafinades" a l'Espai País Valencià de Barcelona

Aquest divendres dia 24, a les 20h, amb la presència de l'autor, el periodista Xavie Aliaga

23/02/2012 Lletres
Aquest divendres  a l'Espai País Valencià de  Barcelona es presentarà  la novel·la Vides desafinades, de Xavier Aliaga, que ha merescut el premi Joanot Martorell de Gandia.

Es comptarà amb la presència i les paraules de Xavier Aliaga (Xàtiva, 1970), periodista i escriptor. Esta és la seua tercera novel·la, després de Si no ho sic rebente i Els neons de Sodoma, que va ser premi Andròmina dels Octubre el 2008. Manté un dels blocs valencians més actius i visitats, Sota la creueta.

Vides desafinades parla de jóvens en la trentena que viuen a cavall entre el lloc d'origen i la ciutat on treballen, valencians a Barcelona, valencians de comarques a València i fins i tot un barceloní a València, buscant-se la vida, amb els afanys d'establir-se, plantejant-se els assumptes de la vida adulta: ja sabeu, la feina, els fills...
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid