Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Espai País Valencià promou una trobada lúdica de valencians que viuen al Principat

L'Espai País Valencià ha tingut una pensada de fer una trobada aquest cap de setmana, dels valencians i valencianes que viuen a Catalunya abans que arribe l'estiu, "quan la majoria de nosaltres baixem als nostres pobles".
 
I és que l'entitat considera que "sovint, quan organitzem activitats a la seu o al carrer, coneixem molta gent que ens pregunteu què fem, on som... però com que estem amb el cabet a la faena, és difícil entaular una conversa tranquil•la, per a conèixer-nos més personalment. Igual passa quan fem assemblees, que bàsicament dediquem a resoldre coses pràctiques sobre les activitats que fem"

15/06/2011 00:53 Cultura

En aquest sentit, l'entitat es conscient que "això a vegades talla un poc a l'hora de participar més activament en l'associació, i fins i tot pot donar la sensació que som un poc tancats. Res més lluny d'això... Nosaltres vam nàixer arran d'un sopar que es va convocar per Internet fa ja set anys i que va ajuntar gent de tota mena, però que tenia ganes de fer coses a Catalunya per mostrar l'altra realitat valenciana que no arriba pels mitjans de comunicació: la mediambiental, la cultural, la literària, la musical..."

Per aquest motiu han engegat unes activitats lúdiques:

Dissabte 18 de juny, organitzem una ballada conjunta amb la gent que ha fet els tallers de balls balears de l'associació Va de bot! on tocarem la rondalla de l'Espai País Valencià i els mallorquins Raixa Tradicional. Ací teniu el pograma!

  • 18:00h. Taller obert d’intercanvi de balls mallorquins i valencians.
  • 19:00h. Ballada Popular amb els grups:
  • 22:00h. Sopar Popular de Pa amb oli.

a la casa de Menorca, C/ Diputació, 215. Ppal 1. Donatiu 5 euros.

Per anar fent previsió, i assegurar-vos el plat, us podeu apuntar al mur de l'esdeveniment de FB. Si no en teniu, també podeu escriure un correu a balls@espaipaisvalencia.org.

I Diumenge 19 de juny un dinar al parc de la Ciutadella (mirant cap al mar, a la zona de la dreta de l'estany) oberta per a tot el qui vulga vindre, valencians o no, i on podeu dur la parella, els gossos, els xiquets, o els instruments per tocar amb la xaranga "La Mentireta" amb la rondalla, o amb els dolçainers de Borumballa, que segur que alguns d'ells també estaran per allà.

Per acabar la jornada hi ha dos propostes:

  • A les 19h, la manifestació del Moviment 15M i molts de nosaltres també anirem.
  • A les 21h a la taverna valenciana la Terreta de Gràcia, actua Toni de l'Hostal i també molts anirem a veure'l després de la mani.

Esperem veure-vos per allà!

A banda d'això, este cap de setmana l'Ateneu Popular Octubre dedica unes jornades divendres, dissabte i diumenge al País Valencià en què es passen documentals, dissabte 18 toca Pau Alabajos i diumenge es fa una paella, així que us animem també a participar. Ací teniu la programació

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid