Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALUNYABANC
Adolf Todó haurà de ser readmès o indemnitzat

El jutge del Jutjat del Social número 8 de Barcelona, Francisco Leal, ha establert que Adolf Todó i Jaume Masana han de ser readmesos a CatalunyaBanc o indemnitzats amb 600.000 euros cadascun

10/03/2014 Laboral
Quan l’any passat, el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB) va agafar la direcció de   CatalunyaBanc (després d'injectar-hi uns 12.000 milions d'euros) va decidir acomiadar sense indemnització a Adolf Todó (al vídeo se’l pot veure durant la seva compareixença de l’any passat al Parlament  de Catalunya)  i Jaume Masana, president i conseller delegat de l'entitat, respectivament.

Segons una sentència, datada el 4 de març, l’acomiadament de Todó i Masana va ser improcedent i les parts hauran de triar entre dues opcions (readmissió o indemnització) de mutu acord, i si no s'aconsegueix l’acord, Catalunya Banc haurà d'abonar la indemnització (600.000 euros a cadascun). El titular del Jutjat del Social número vuit de Barcelona, Francisco Leal, estima així parcialment la demanda promoguda pels dos exdirectius, que van denunciar que es tractava d'un cas d'acomiadament improcedent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid