Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Un article recorda l’espanyolisme de Narcís Serra

En un article publicat avui al diari ARA es cita el dietari de Joaquim Nadal on es reprodueix un comentari de Narcís Serra despectiu cap a les institucions autonòmiques del Principat

02/02/2014 Política
Toni Soler en un article publicat avui al diari ARA ens mostra un nou exemple  d’espanyolisme de Narcís Serra quan es cita el dietari de Quim Nadal.  Fa anys Nadal li va suggerir a Narcís Serra   que optés a la presidència de la Generalitat. "Quim -li va respondre-, com vols que em deixi seduir per la idea d'anar a ballar sardanes a la plaça de Sant Jaume si he sobrevolat l'acadèmia de West Point en helicòpter amb el secretari de Defensa dels Estats Units? (pàg. 32)."

Aquest comentari sembla demostrar que l’ex-ministre  seguia menystenint les institucions catalanes després d’haver passat per l’Ajuntament de Barcelona i el Ministerio de Defensa i preferia encarar el seu futur (i el de la seva família) cap a l’empresa privada (tot i que finalment ha acabat imputat per aquests negocis privats).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid