Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
Un escarni de 80 persones davant la casa de Narcís Serra a Sant Cugat

Unes 80 persones van realitzar un escarni ahir al vespre  davant la casa de l'expresident de CatalunyaCaixa Narcís Serra

10/10/2013 Política

Aquesta acció d'escarni davant l'habitatge de l'expresident de CatalunyaCaixa i exministre del PSOE, Narcís Serra, estava convocada per la companya Independència per canviar-ho tot. La convocatòria tenia el lema "Assenyalem l'oligarquia." [Video de Sant Cugat TV]

Els concentrats es va situar a la plaça de Lluís Millet (avi del processat, i fundador de l'Orfeó Català) des d'on els participants van cridar consignes contra la corrupció i contra l'exministre Serra, imputat per un delicte bancari, juntament amb l'exdirector general d'aquesta entitat financera Adolf Todó, com a responsables de Caixa Catalunya,. 

Quatre dotacions de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local van vigilar la protesta, que va tallar la via on s'ubica l'habitatge de Serra.

Segons Sant Cugat TV un dels membres de la plataforma Independència per canviar-ho tot a Sant Cugat, Albert Artigas, va destacar que aquest escarni contra la figura de Serra "resumia totes les accions de protesta que estan duent a terme."

Els convocants han emplaçat els santcugatencs a participar a la manifestació nacional que el col·lectiu ha convocat a Barcelona, dissabte de la setmana vinent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid