Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Stoppujades
"Stop Pujades" anuncia mobilitzacions coincidint amb el Congrés Mundial de Mòbils

Més de 700 persones es mobilitzen al barri de la Marina de Barcelona per demanar una bona xarxa de busos i reclamar l'esperada L9 de Metro en la 5a jornada de protestes

13/02/2014 Res-pública

Un cinquantena de concentracions es van realitzar ahir al vespre a les estacions del Metro i de ferrocarrils de l'àrea metropolitana en la 8a jornada de protestes veïnals en contra de la pujada de les tarifes del transport públics. Durant les mobilitzacions, la Plataforma Stop Pujades, que que compta ja amb el suport d'una cinquatena d'organitzacions i entitats, va amenaçar amb una vaga de transports pel 24 de febrer coincidint amb amb el Congrés Mundial de Mòbils.

La protesta va començar simultàniament  a totes les estacions cap 19.30h. A continuació, centenars de manifestants es van aplegar a les estacions Maragall, Sants, Diagonal, Sagrera i Passeig de Gracia, on van bloquejar les portes dels combois durant tres o quatre minuts mentre repartien fulls volants per anunciar la vaga de transport i una nova protesta dimecres vinent. Les retencions va generar incedències en la circulació dels combois en les línies 1, 3, 4, 5, 9 i 10. Aixi com també, en algunes línies de Rodalies a l’estació de la Sagrera.

Cal remarcar, que aquest cop TMB va decidir a les línies 1, 3, 4 i 5 dividir el servei del Metro, amb l'bjectiu d'aillar a les estacions afectades per evitar el mínim d'afectació a la circulació de combois a la resta d'estacions. La protesta va finalitzar cap les 20.30h.

El veïnat de la Marina es va tornar a mobilitzar

És la 5a vegada que es mobilitza per demanar una bona xarxa de busos i reclamar l'esperada L9 de metro. Ahir, van tornar tallar la Granvia a l'alçada de la plaça Cerdà i van aplegar més 700 persones.  En totes les mobilizacions realitzades s'han aplegat centenars veïns, la setmana passada van arribar al mig miler.

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid