Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport Públic
La FAVB i la PTP convoca una concentració contra la pujada de tarifes del Transport Públic

Dijous, als barris i pobles de l’àrea metropolitana es convoquen concentracions a les 19h i colades per assistir a la concentració de la plaça de Sant Jaume convocada per la FAVB i PTP

07/01/2014 Res-pública

El proper dijous a les 20h, la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) i l'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) convoquen una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona per protestar per la pujada de les tarifes del transport públic i per demanar una tarificació social d’aquestes, sota el lema “Prou abusos! El transport públic és un dret, no un privilegi!”.

Paral.lelament, als barris i pobles de l’àrea metropolitana es convoquen noves concentracions a les 19h i colades que confluiran concentarció convocada per la FAVB i la PTP.

En un comunicat, les dues entitats convocants, denuncien l’augment abusiu de les tarifes al Transport Públic, ja que això ha comportat a la pràctica eliminar el caràcter social del transport públic, dificultant l’accés universal a aquest servei al·legant dificultats pressupostàries. "Suposen també un cop per a la promoció d’aquest transport davant del transport privat i per tant per les polítiques de mobilitat sostenible de les quals l’Ajuntament hauria de ser el principal impulsor", afirmen

Demanen la creació d’una taula social per fixar les tarifes del transport públic que tingui com a objectiu bàsic adequar els preus als ingressos de la població i on tinguin cabuda els diferents agents socials. "La fixació d’una tarifa social de la qual puguin beneficiar-se les classes més desfavorides en els seus desplaçaments diaris hauria de ser una prioritat per a aquest Ajuntament".

Recordem les concentracions i manifestacions del passat 30 de desembre i les protestes del 3 de gener

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid