Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Critiquen a l'ATM per excloure a "Stop Pujades Transport" de la reunió sobre les tarifes

També li demanen que aclareixi el contingut que tindrà la trobada.

28/01/2014 Drets i Llibertats
Stop Pujades Transport Stop Pujades Transport

Promoció del Transport Públic (PTP), la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) i la Confederació d'Associacions Veïnals de Barcelona (CONFAVC) han enviat una carta oberta a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per demanar que s'apliquin les tarifes del transport públic de 2013.

Les entitats enenten que la reunió que proposa l'ATM pel proper dimecres, 29 de gener, respon al clam ciutadà de les darreres setmanes en contra de la pujada de les tarifes del Transport Públic. Davant d'aixó manifesten que "només podem felicitar-nos de l’obertura de ponts de diàleg entre l’administració i la societat civil. Ara bé, han criticat que a la convocatòria  no s’hagi inclòs la plataforma Stop Pujades Transport, i han demanat a l'ens que aclareixi el contingut que tindrà la trobada.

Cal recordar que el mateix dia 29, Stop Pujades Transport amb el suport de la FAVB han convocat la 6a jornada de protestes a les estacions del Metro de diferents districtes de la ciutat i a les estacions de ferrocarils de rodalies a pobles de l'àrea metropolitana, així com una vaga d'usuaris a partir de les 20h fins a les 20.30H.

ha convocat una jornada de concentracions a diferents punts de la ciutat i una vaga per demanar als usuaris que s’abstinguin de fer servir el transport públic de 20 a 20.30 h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid