Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Centenars de persones es manifesten a Nou Barris en contra de pujada del transport públic

Anucien una nova concentració per divendres amb l’objectiu que les diferents associacions de la ciutat se sumin a la iniciativa i proposin mobilitzacions a la resta de districtes.

31/12/2013 Drets i Llibertats
Protesta con l'augment del Transport Públic Protesta con l'augment del Transport Públic

Més de 400 persones va aplegar ahir a Nou Barris en contra la pujada del transport públic. La protesta veïnal havia estat convocada per la Trobada Alternativa de Nou Barris al auqe s'han sumat veïns de Gramenet convocats per "Gent de Gramenet".

La pujada anunciada per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), suposa l'augment del preu d'alguns dels títols més utilitzats pels usuaris, com la T-10 o la T-50/30.  

Els assistents van clamar contra una pujada de tarifes que, diuen, suposa “un desafiament als barris més castigats per la crisi, l’atur i les retallades”. La manifestació va finalitzar amb la trobada entre les protestes de Nou Barris i Santa Coloma, que han acabat baixant a la parada de metro de la Sagrera, segons informa BTV.

La Trobada de Nou Barris considera que la pujada converteix el transport públic en “un luxe per als usuaris” a la vegada que, assegura, es va reduint el servei de línies d’autobús. A més, troba insuficient la informació salarial dels càrrecs directius que TMB fa pública al seu web, i demana explicacions pel fet que “càrrecs de PSC i CiU acabin ocupant llocs” dins la direcció de l’empresa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid