Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
StopPujadesTransport
Les protestes veïnals contra la pujada del Transport Públic s'estenen i augmenten en nombre

Els organitzadors de la protesta van valorar la jornada d'èxit i van anunciar que hi tornaran el proper dimecres i així fins assolir els objectius.

16/01/2014 Res-pública

La 4a jornada de protestes veïnals contra la pujada dels preus del transport públic s'ha estés a una quinzena d'estacions de metro de Barcelona i l'àrea metropolitana, i va aplegar ahir al vespre més de mig miler de persones  Els manifestants han aturat tres línies de metro durant més de 20 minuts. La protesta estava encapçadala per la Plataforma Stop Pujades Transport amb el suport de la Federació d'Associació de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB).

La concentració més nombrosa es va realitzar a l'estació de Llucmajor, de la línia 4 de metro, on es van aplegar 500 persones. per manifestar-se fins a Virrei Amat. També hi han hagut concentracions a Plaça de Sants, Santa Coloma de Gramenet, l’Arc de Triomf, Torre Baró, Sant Andreu, la Verneda, Horta, Fontana, Clot y Castelldefels. Durant les protestes es van aturar tres línies de metro (L4, L5 i L3) i els manifestants convidaven a la ciutadania afegir-se a la protesta utilizant gratuïtament el Metro.

Aquesta ha estat la 4a jornada de mobilitzacions que van començar amb les concentracions i manifestacions del passat 30 de desembre, les protestes del 3  i les del  9 de gener.

L'ATM oberta al diàleg

Hores abans de la protesta, diversos mitjans de comunicació difonien la notícia que l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) convocaria a la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona i a les organitzacions d'usuaris del transport públic per escoltar les seves reivindicacions arran de les mobilitzacions en contra de les pujades.

Tot i així, fonts properes a la plataforma manifestaven que mantindran les mobilitzacions fins assolir els seus objectius i ja van anunciar que la propera serà dimecres vinent a la mateixa hora.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid