Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#nopaguem
Més concentracions contra la pujada del Transport Públic

Hi ha convocades concentracions per divendres a les 19h a la plaça Orfila, davant de l’estació de metro de Sant Andreu del Palomar (L1); a la plaça Llucmajor, davant de l’estació de metro de Llucmajor (L4) i a la plaça de la vila, davant l’estació de metro de Santa Coloma de Gramenet (L1)

02/01/2014 Res-pública

Després de les concentracions i manifestacions de dilluns passat, per aquest divendres s'han convocat noves mobilitzacions que es possible que vagin més enllà a les que s'han convocat inicialment a Sant Andreu del Palomar, Nou Barris i Santa Coloma de Gramenet. I és que l’anunci de l’augment de preus del transport públic per aquest 2014 ha provocat un gran descontent entre els seus usuaris.

Una petició a la Xarxa aplega més de mil signatures contra la pujada de les TMB i recordem que la CUP i la Coordinadora Obrera Sindical (C0S) també han manifestat la seva oposició a l’augment del preu del Transport Públic

La targeta T-10 s’encareix un 5,10% i passarà a costar 10,30 euros a partir de l’1 de gener

El preu de la targeta T-10 s’incrementarà un 5,10% i passarà a costar 10,30 euros a partir de l’1 de gener. L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat aquest dilluns els nous preus, que inclouen una pujada del 7,5% del bitllet senzill de metro, autobús i tramvia, que passarà a valdre 2,15 euros.

L’ATM ha informat que els títols de transport T-Mes, T-Trimestre i T-Jove mantindran els preus actuals, mentre que la T-50/30 és la que més s’encarirà, un 8,4%, i passarà a costar 42,50 euros.

Un augment del 29,5% des del 2010

Aquestes noves tarifes suposen que la T-10, el títol de transport més utilitzat a Barcelona, ha augmentat de preu un 29,5% des de l’any 2010, quan costava 7,95 euros. A partir de gener, la T-10 de dues zones costarà 20,30 euros; la de tres zones, 27,70; la de quatre zones, 36,65; la de cinc, 40,95, i la de sis 43,55.

El bitllet senzill també segueix aquesta línia d’augment, que només es va congelar l’any passat. Respecte a l’any 2010, quan el tiquet per a una zona costava 1,40 euros, el preu s’ha incrementat 0,75 cèntims.

L’ATM ha indicat que les noves tarifes potencien “la fidelització de l’usuari habitual” i també “la migració cap a l’ús dels abonaments amb més viatges”, com són la T-Mes, la T-Trimestre i la T-Jove.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid