Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
STOPPUJADESTRANSPORT
Unes 30 concentracions aplegarà la 5a jornada contra la pujada de tarifes al transport públic

La Plataforma Stop Pujades assegura que no s'aturaran les mobilitzacions i que “no hi haurà negociació fins que no es retirin els augments del 2014”.

20/01/2014 Drets i Llibertats

El proper dimecres a les 19h,   Plataforma Stop Pujades Transport, amb el suport de la Federació d'Associació de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB) i la 'Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) ha convocat la 5à jornada de protestes veïnals contra la pujada del transport públic. Segons els organitzadors comptarà amb una trententa de concentracions a diversos barris de Barcelona i poblacions de l'àrea metropolitana.

De moment ja s'han convocat concentracions a les entrades de les estacions del Metro i ferrocarrils de les rodalies de Llucmajor, Ciutat Meridiana, Roquetes, Gramenet, Sant Andreu, Horta, Arc de Triomf, Fontana, Pl. Sants, Sagrera, Verneda, Clot, Badalona (PF), Castelldefels, Gavà, Cornellà, Bellvitge, la Marina (Zona Franca), Congrés, Martorell, Sant Joan Despí, Poble Sec, Maresme i Hospital Clínic.

Dels 3 punts de concentració de la primera mobilització, el passat 30 de desembre, es va passar a 22 a la quarta, el passat dia 15, i s'espera fer 30 concentracions inicials de sortida pel cap baix el dimecres que ve i fins i tot superar el marc de l'àrea metropolitana.

El que està succeint, segons la plataforformat, "és inèdit en molt de temps, perquè aquest moviment assembleari veïnal està creixent en extensió i nombre de participants, cosa que ha provocat l'anunci de l'Autoritat del Transport Metropolità que negociarà amb el veïnat -és tan sols un anunci mediàtic, ja que fins ara no s'han posat en contacte ni amb StopPujades ni amb la FAVB, la qual ha dit que si els convoquen hi aniran amb StopPujades-".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid