Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP a Sitges presenta una moció "contra la pujada abusiva del transport públic"
21/01/2014 Política

La CUP a Sitges portarà al Ple Municipal del 27 de gener tres mocions: en contra les pujades altransport públic, la creació d’una comissió per establir uns pressupostos participatius per al 2015 i una altra, per l’establiment d’un control democràtic de la comunicació de l’Ajuntament.

La formació denunciarà "l’abusiva pujada del transport públic" que ha entrat en vigor aquest gener, tot indicant que les tarifes de les T-10 de 3 zones i 2 zones, usades habitualment pels sitgetans i sitgetanes han augmentat un 5%, fet que suposa un augment acumulat des de 2006 superior al 50%, una autèntica barbaritat.

La moció demanarà que el Ple es posicioni en contra d’aquesta abusiva pujada i en reclami la seva retirada immediata. A més reclamaran la modificació dels títols per joves i aturats, fent-los realment útils i la creació d'un títol reduït per a les persones amb rendes baixes, per tal que el cost tingui en compte la capacitat econòmica i la distribució de la riquesa de les persones que utilitzen el transport públic.

Pressupostos municipals participatius pel 2015

Amb l’entrada del nou any des de la CUP portarà de nou al Ple una reivindicació que ja havíen plantejat a l’actual Govern en els darrers anys i que sempre havia estat rebutjada: l’establiment d’un procés per a l’elaboració d’uns pressupostos municipals participatius.

Control democràtic de la comunicació de l’Ajuntament

També presentaran al Ple,  la creació d’una comissió d’estudi i seguiment de la comunicació que surt de l’Ajuntament de Sitges per garantir que aquesta no caigui en el partidisme i reflecteixi la pluralitat del Ple de l’Ajuntament de Sitges.

La formació ha protestat diverses vegades contra aquesta utilització partidista de la comunicació institucional per part del govern actual. En els darrers mesos són diverses les ocasions en que les notes de premsa que surten de l’Ajuntament no recullen una informació real del que es desenvolupa dins de l’Ajuntament i del saló de Plens sinó que cauen en el pur partidisme a favor del Govern municipal.

Considera que amb l’establiment d’aquesta comissió pretenem establir un espai democràtic i plural que garanteixi que la comunicació de l’Ajuntament tingui aquestes mateixes característiques.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid