Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de docente
Els docents de Menorca, Eivissa i Formentera reprenen la vaga

Alternativa per Pollença demana la dimissió del Batle per haver rebutjat la moció en suport dels docents. Actitud que la formació qualifica de covarda i antidemocràtica.

11/11/2013 Educació

Els docents de Menorca, Eivissa i Formentera tornem avui al carrer prenen el relleu de Mallorca de divendres 8 passat. Aquest cop es fa coincidir amb les proves l'Institut d'Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu de les Illes Balears (IAQSE) a 1r, 3r, i 5è de primària. Són unes proves lingüístiques que afectaran a 50 centres pilot i que pretenen ser l'avaluació inicial del TIL. Vuit dels centres corresponen a Eivissa, 1 de Formentera, 35 de Mallorca i 6 de Menorca. En total seran avaluats un total de 4.300 alumnes.

Les proves es tornaran a repetir el mes de maig per poder veure quina ha estat l'evolució de l'alumnat després d'haver estudiat les diferents matèries segons el model TIL. El curs 2014-15 es tornaran a repetir.

Alternativa per Pollença demana la dimissió del Batle per haver rebutjat la moció en suport dels docents

Reprenen així la 17a jornada de vaga que va començar divendres passat a Mallorca coincidint amb la trobada de Batles d'aquesta Illa. Recordem que els Batles del PP van aprovar majoritàriament el TIL, tot i que als seus municipis l'havien rebutjat.

Només la batlessa d'Alcúdia,  Coloma Terrassa, va votar a favor de la moció en suport dels docents, complint el que s'havia votat fins a dues vegades el seu ple (amb el seu vot en contra). Com bé ha declarat la batlessa va actuar en representació de l'Ajuntament  i va complir el deure de defensar allò que s'havia aprovat al seu municipi per "sentit democràtic", encara que ella és favorable al TIL.

O sigui que ha actuat de forma totalment diferent al batle de Pollença que ni tan sols va assistir a l'Assemblea, a pesar de haver-se abstingut i votat a favor en les dues mocions aprovades contra l'aplicació del TIL al ple municipal, i a pesar de que el Consell Municipal Escolar també s'havia declarat contrari a l'aplicació del TIL i les retallades en educació.

Només dos batles, el de Pollença i el d'Alaró, no van anar a l'Assemblea, ni han enviat a cap delegat. Una actitud, que Alternativa per Pollença qualifica de covarda i profundament antidemocràtica. "El batle ha preferit amagar-se com un estruç abans que anar a Palma a defensar el que demanavam els ciutadans al que teòricament representa" assenyala la formació i demana la seva dimissió.

Valora
Rànquings
  1. Parla Adelais de Pedrolo: "...sempre va reivindicar la independència dels Països Catalans, que sempre va escriure en català..."
  2. Es commemora el centenari de la creació d'Estat Català: "el primer partit polític independentista a Catalunya"
  3. Qui va fer possible i qui va barrar l’alto el foc d’ETA a Catalunya?
  4. Es publica "Del FAC a la reunió de Perpinyà", testimoni de la militància de Carles García Solé
  5. Guanyem Girona alerta sobre la situació precària dels serveis per a infants i adolescents
  6. Clam popular al País Valencià per un finançament just
  7. Aquest proper dissabte 20 de novembre es convoca un acte antirepressiu a Girona
  8. El Col·lectiu "Guilleries" dels Mossos denuncien el "patètic sainet de rendició autonomista"
  9. Mobilització multitudinària per la independència a Bilbo
  10. Dissabte vinent Girona tornarà a ser l’epicentre antirepressiu del país
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid