Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Concert solidari amb els docents sota l'horitzó del verd reivindicatiu a l'Auditòrium de Palma

Es va recordar que reactivarà la vaga només en dates puntuals, la insubmissió al TIL i que dimecres el Trui Teatre de Palma acollirà la subhasta solidària de les 232 obres, valorades amb més de 200.000 euros.

28/10/2013 Educació

1700 persones van omplir ahir a la tarda l'Auditòrium de Palma per escoltar un grup de músics de l'Orquestra Simfònica que van actuar a benefici de la caixa de resistència dels docents en un acte organitzat per la Federació d'Associacions de Veïns de Palma.

L'escenari estava presidit per una samarreta verda, la mateixa que duia el presentador, Joan Carles Palos i la mateixa que lluïa un violoncel. Amb la complicitat manifesta que la lluita per le supervivència l'Orquestra Simfònica és la mateixa lluita que la dels docents.

A la mitja part van parlar els representats de FAPA Mallorca, de l'Assemblea de Docents, de la Federació d'Associacions de Veïns de Palma i finalment ho féu Nigel Carter en representació de l'orquestra. Van parlar de lluita, resistència, solidaritat i unió, parlaments tots ells molt emotius. 

Subhasta solidària

Dimecres, el Trui Teatre de Palma acollirà la subhasta solidària de les 232 obres, valorades amb més de 200.000 euros, cedides pels artistes que donen suport a la lluita dels docents. L'acte es farà a les 20 hores. Les obres que se subhastaran es poden visitar fins dimarts a la galeria Ferran Cano.

Els diners recaptats es destinaran a la caixa de resistència. L'exposició, amb el nom 'Artistes i Mestres van plegats', inclou obres de totes les disciplines, des de pintura, fins a escultura i fotografia, realitzades per autors de renom de la talla de Miró, Barceló, Casamada, Humberto Rivas, Maria del Mar Bonet, Ñaco Fabré, Tinus Castanyer, Josep Guinovart, Josep Maria Subirachs, Ramon Canet, Calder, Jean Marie del Moral, Riera Ferrari, Damià Jaume, Menéndez Rojas. També hi ha obres d'autors joves com Vicent Vila, Pere Antoni Bennàssar, Pedro Oliver i Tomeu Coll.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid