Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Contra la Llei Wert
Els docents de les Illes tornen a la vaga el 24-O, però qüestionen les aturades d'un dia

Ara bé, consideren que aquest tipus d'aturades d'un dia ha de quedar enrere i fan una crida a l'organitació

22/10/2013 Educació

L'Assemblea de Docents demanam als i les docents de les illes que secundin rotundament la jornada de vaga del proper 24 d'octubre. Considera que serà un bon moment per tornar a fer una aturada per mostrar al Govern i a la Conselleria d'Educació que, tot i l'aturada temporal de la vaga indefinida, seguim en marxa.

L'Assemblea ha manifestat en un comunicat que prèviament a la vaga indefinida, però sobretot durant les tres setmanes
d'aquesta, "vàrem rebre moltes mostres de solidaritat de fora de les nostres illes i amb elles se'ns ha demanat que féssim una crida a l'extensió de la nostra lluita a més territoris"·.

També ha recordat que la feina de l'Assemblea de Docents en preparar la vaga indefinida no va ser una cosa d'una setmana, l'extensió del nostre model de lluita no serà conseqüència de la simple crida feta des del nostre arxipèlag. "No hi haurà extensió de la nostra lluita sense l'extensió de les assemblees de treballadors i treballadores de l'ensenyament gestionades
per ells mateixos", afirma el comunicat.

En aquesta línia, puntualitza que la necessitat d'organització va créixer com a conseqüència de la insatisfactòria vaga del 9 de maig contra la LOMQE. Va ser a partir d'aquest moment que les docents amb ganes de donar una resposta més contundent vàrem prendre les regnes per organitzar-nos en assemblees de veritat i ens posarem a fer feina per explicar a tothom el futur canvi d'estratègia.

Qüestionament de les aturades d'un dia

L'Assemblea de docents assegura que  les escoles i instituts de per tot hi haurà una enorme part del col·lectiu docent qüestionant aquesta vaga d'un dia i la seva limitada repercussió. És per això considera que el temps d'aquest tipus d'aturades ha de quedar enrere. I si han de fer una cridar a alguna cosa arran de la vaga del 24 d'octubre "és a l'organització dels docents per ells mateixos per superar dinàmiques que ens han dut a una situació com l'actual, la de l'aprovació d'una retrograda llei educativa, no només sense consens, sinó sense gens de respecte pels docents ni per la resta de la comunitat educativa".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid