Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
Els Premis Octubre retran homenatge a Guillem Agulló i la lluita dels docents de les Illes

Maria del Mar Bonet homenatjarà Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu i Bartomeu Rosselló-Pòrcel a través d'alguns dels poemes musicats per la cantautora

25/10/2013 Cultura

Demà, el Centre de Cultura Contemporània de València acollirà la tradicional nit dels Premis Octubre, organitzada per l'Editorial Tres i Quatre.

En la seva 42a edició, la gran festa de la cultura en català retrà homenatge a Guillem Agulló, militant de Maulet assassinat ara fa vint anys per un grup de militants de l'extrema dreta. També reconeixerà la tasca que estan fent els docents de les balears i la seva lluita per una educació pública, de qualitat i en català.

L'acte comptarà amb l'actuació de Maria del Mar Bonet, que homenatjarà Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu i Bartomeu Rosselló-Pòrcel a través d'alguns dels poemes musicats per la cantautora. La figura dels poetes es glossarà a través de les intervencions de Pérez Muntaner, Rosa Delor, Bru de Sala i Sebastià Alzamora.

El sopar servirà per donar a conèixer els guanyadors dels premis, que enguany han rebut 119 obres originals. En relació  a les obres en concurs, s'han rebut 54 originals que optaran al Premi Vicent Andrès Estellès de Poesia, dotat amb 3.000 euros, 44 per l'Andròmina de Narrativa, amb 10.000 euros de dotació i 20 per al Joan Fuster d'Assaig, amb 6.000 euros.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid