Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifranquisme
Moció contra els símbols franquistes a Sant Pere de Riudebitlles

Més Poble - CUP demana que es retirin i que es dediqui un espai públic al militant independentista Xavier Romeu

17/10/2013 Política

El grup municipal de Sant Pere de Riudebitlles Més Poble - CUP va presentar a finals de setembre una moció per al proper Ple municipal en què es reclamava la retirada dels símbols franquistes del municipi, concretament, "realitzar un inventari i catalogació dels elements franquistes en el nomenclàtor i l'espai públic, per procedir-ne a la retirada immediata".

El text, que s'ha presentat a la resta de grups municipals, també inclou la proposta de dedicar un espai públic a Xavier Romeu, filòleg, escriptor i militant independentista, que s'ha homenatjat enguany amb motiu dels trenta anys de la seva mort i que ha estat homenatjat.

Més Poble - CUP ha declarat que "esperem que tots els grups polítics del consistori subscriguin la moció i acabar així amb els vestigis d'una dictadura feixista i criminal en l'espai públic municipal i que, al mateix temps, el nomenclàtor del municipi homenatgi els lluitadors per la llibertat nacional i social del nostre poble".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid