Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets ataca diversos símbols franquistes a Ponent

Coincidint amb la celebració del Dia de la Hispanitat, Maulets Ponent ha decidit atacar diferents símbols del feixisme encara presents a Ponent. 

Si fa uns anys es va atacar el monument de Torregrossa amb una àliga franquista, aquest cop ha realitzat accions contra un monument amb un text en alemany, que inclou entre altres símbols una esvàstica, a Cubells; contra una placa en nom del General Mola, a Tarrós; contra un altre monument als caiguts, a la carretera entre Balaguer i Tàrrega, i contra una placa que anomena Franco, a Penelles.

12/10/2010 02:10 Drets i Llibertats

 

kdremAquestes accions s'emmarquen en la celebració de l'espanyolitat del 12 d'Octubre i totes les expressions del feixisme que es poden apreciar en aquesta diada, en què se celebra l'Espanya imperial, la de les colònies, la que tenia al seu jou a diferents cultures i pobles, de les quals molts han aconseguit escapar-se'n.

En aquest sentit, Maulets manifesta que "els Països Catalans no ens quedarem pel camí" i adverteix que "els jóvens plantarem cara al feixisme els dies que facin falta". Així, anima els jóvens "a rebel·lar-se contra aquests símbols i contra aquesta història, la dels vencedors feixistes".

12-O: Per uns Països Catalans en lluita contra l'imperialisme i el racisme 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid