Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pau Alabajos i Cesk Freixas demà a la Tercera trobada de cantautors a Sant Pere de Riudebitlles

  5.08.07 Demà dilluns 6 actuen el valencià Pau Alabajos i Cesk Freixas actuaran a un concert gratuït a la  Tercera trobada de cantautors a Sant Pere de Riudebitlles, dins el marc dels actes de la Festa Major d'aquesta població del Penedès. Aquest cicle de música d'autor malda per posar de manifest la reivindicació per la supervivència de la cultura catalana i la cançó d'autor.

05/08/2007 18:15 Cultura

Enguany, se celebra ja la tercera edició d'aquesta trobada, que ha esdevingut part fonamental de l'emergent i novíssim circuit de joves cantautors i cantautores del nostre país. Aquest Tercer recital de cançó d'autor s'entén com un cicle de música d'autor que pretén posar de manifest la reivindicació per la supervivència de la cultura catalana, així com crear un coixí social que recuperi els valors de la cançó d'autor, essencial per entendre el desenvolupament del conjunt de la nostra cultura.

Així com en anys anteriors artistes com Feliu Ventura o VerdCel havien encapçalat el cartell de la trobada, aquest any les actuacions aniran a càrrec dels cantautors Pau Alabajos i Cesk Freixas. Pau Alabajos, jove cantautor de Torrent (L'Horta, País Valencià), arribarà al Penedès per presentar les cançons del seu primer disc "Futur en venda" (Cambra Records, 2004). Gairebé a punt d'enregistrar el seu segon treball discogràfic, Pau Alabajos oferirà un concert acompanyat per dos dels membres de la seva banda, caracteritzada, bàsicament, per instruments de corda i un ampli bagatge de concerts.  Cesk Freixas és també un jove cantautor, de Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès, Principat de Catalunya), que acaba de treure al mercat el seu segon disc, "El camí cap a nosaltres" (autoeditat, 2007). Després de realitzar centenars d'actuacions presentant el primer treball discogràfic, "Set voltes rebel" (Bullanga Records, 2005), Cesk Freixas actuarà en aquest tercer recital de cantautors acompanyat per la totalitat de la seva banda "Els Altres Bandais".

La Tercera trobada de cantautors es durà a terme el dilluns 6 d'agost, a partir de les 22.30 h i a la Plaça de l'Església de Sant Pere de Riudebitlles. L'entrada serà gratuïta i hi haurà servei de bar. Tanmateix, aquest acte s'inclou dins del programa de la Festa Major, i està organitzat i coordinat per la Comissió primer d'agost.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid