Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
9a Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans a Sant Pere de Riudebitlles

Amb Jaume Arnella i Cesk Freixas

31/07/2013 Cultura
cartell 9a trobada de cantautors dels Països Catalans cartell 9a trobada de cantautors dels Països Catalans

El proper dissabte , a les 22.30h, tindrà lloc la 9a Trobada de cançó d’autor dels Països Catalans a la plaça de l’església de Sant Pere de Riudebitlles, amb entrada gratuïta.

La iniciativa de l’Assemblea Penedès Nord compte amb el suport de l’Ajuntament i enguany, els cantautors convidats seran Jaume Arnella, l’últim romancer en actiu dels països catalans i en Cesk Freixas, el jove però ja consagrat cantautor, que aquest dia gravarà un vídeoclip de l’actuació amb la cançó El meu poble, cançó que parla de Sant Pere de Riudebitlles en el seu últim treball discogràfic Tocats pel foc.

D’aquesta manera, es consolida una mostra que any rera any pretén apropar i donar a conèixer la veu de diferents cantautors catalans com Miquel Gil, Feliu Ventura, Quico Pi de la Serra, Pere Tapias, Meritxell Gené, entre d’altres.

El dissabte 3 d’agost tindrem l’oportunitat d’escoltar al cantautor Jaume Arnella, que en els seus 30 i tants anys dalt de l’escenari ha tocat gairebé totes les tecles que es poden associar a les cançons: protesta, denúncia, amor, crítica, ball, humor..., una carrera que ha anat variant al llarg dels anys però sempre buscant més la conseqüència interna que no pas l’èxit. Per això es diu d’ell que és una caixa de sorpreses.

I com a cantautor jove, però no inexpert, Cesk Freixas ens presentarà el seu darrer treball Tocats pel foc. En Cesk Freixas ha editat quatre treballs discogràfics i ha dut a terme més de 900 actuacions. Recentment, el març de 2013, ha rebut el reconeixement del públic, guanyant 3 Premis Enderrock per votació popular al millor artista, millor disc i millor directe de cançó d'autor.

Aquest nou disc compta amb els arranjaments i la producció musical de Víctor Nin, guitarrista al costat d'en Cesk Freixas des de l'any 2006. D'aquesta manera, Tocats pel foc es converteix en la proposta més càlida i orgànica de la carrera del cantautor penedesenc. Agafant com a referència alguns dels responsables actuals de la música d'autor anglosaxona (Ben Harper, Ani DiFranco, Wallis Bird o Bon Iver), s'acosta a terrenys que es mouen entre el pop i el rock acústic, per explicar-nos, de manera crua, senzilla i directa, les històries que ens remeten a la bona companyia. Però també aquelles que, per la contundència de la realitat que vivim, ens proposen un toc d'alerta, ens conviden a no cremar-nos. Talment com si fóssim al costat d'un foc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid