Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP arriba a Sant Pere de Riudebitlles

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) segueix creixent i estenent el seu projecte arreu del territori paral·lelament a l'adveniment de les eleccions municipals del 2011, que preveuen un creixement notable de la formació.

La CUP arriba ara a una nova població de l'Alt Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, que va presentar públicament el projecte polític dissabte passat a les Escoles Velles de la localitat, en una sala que va quedar petita.

07/02/2011 20:00 Política

 

L'acte va comptar amb una explicació dels objectius i posicionaments de l'organització, dels elements que caracteritzen i particularitzen la CUP, i amb una presentació de la iniciativa i del procés d'elaboració del programa municipal.

Fotografies difoses per la CUP de Vilafranca

{vimeo}19652247{/vimeo}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid