Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIFEIXISME
El Grup Barnils condemna les amenaces al fotògraf Jordi Borràs

El Grup de Periodistes Ramon Barnils condemna les amenaces realitzades per membres de l’extrema dreta al fotògraf Jordi Borràs

16/10/2013 Drets i Llibertats

El Grup de Periodistes Ramon Barnils condemna les amenaces realitzades per membres de l'extrema dreta espanyola al fotògraf Jordi Borràs. Segons ha denunciat el mateix fotògraf al seu blog i a Nació Digital, Borràs està sent objecte de reiterats insults i amenaces de mort des del 12 d'octubre.

El motiu, segons els assetjadors, és el fet d'haver instigat una baralla entre antifeixistes i sectors de l'ultra dreta espanyola presumptament a través d'un tuit en el qual el fotògraf alertava de la possibilitat que es desencadenessin accions violentes un cop acabades les manifestacions de l'extrema dreta a Montjuïc. Jordi Borràs explica aquí la seva versió dels fets.

El Grup Barnils rebutja qualsevol intent de coaccionar l'exercici professional fent ús de la violència, ja sigui per mitjà de la força com per amenaces i intimidacions. És per això que volem fer arribar el nostre suport al fotògraf Jordi Borràs, el qual sempre s'ha mostrat compromès amb la seva professió.

Així mateix, el Grup Barnils insta la policia i el poder judicial a investigar els fets i a posar fi a la impunitat d'aquest tipus de coaccions, que tan sols persegueixen limitar el dret a la llibertat d'expressió i d'informació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid