Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de docents
Els docents no tornaran a la mesa negociadora fins que Educació no formuli una proposta

Han constatat que la Conselleria en cap cas cedirà res en les qüestions del Decret de tractament integrat de llengües (TIL), directors expedientats ni en la llei de símbols.

08/10/2013 Educació

Els comitès de vaga han demanat a la Conselleria d'Educació que se'ls torni a cridar quan aquesta tengui alguna proposta que els comitès puguin valorar. S'han invertit 38 hores en les negociacions i aquestes han estat totalment improductives, segons ha apuntat l'Assembla de docents de les Illes.

Malgrat la posició enrocada de l’administració, els comitès de vaga van exigir una proposta per escrit -que sigui un apropament real de les postures- i un calendari concret de reunions per aconseguir avanços. Per ara, no hi ha nova data de reunió per acostar postures.

A la vuitena reunió de la mesa negociadora, el Govern ha manifestat que no veu una nova situació després de la suspensió temporal de la vaga indefinida per part dels i les docents, el que considera el Comitè de vaga "una mostra de la poca voluntat
negociadora per part de l'administració, la qual manté una postura completament immobilista".  Ahir, la Conselleria no ha mogut cap dit mentre que els docents han realitzat totes les passes d'aproximament que s'han donat en aquesta negociació.

En aquest sentit, l'Assemblea va denunciar ahir l'estratègia de dilació constant de les converses. Ahir  l'anècdota va ser la
manifestació per part de la comissió de la conselleria de què a Formentera ahir s'havia prosseguit amb la vaga quan això és totalment fals. "Deuen ser així de falses totes les xifres que han donat durant les jornades de vaga?" apunta l'Assemblea de Docents.

Com es va comunicar diumenge, en aquest moment la tasca dels docents serà organitzar la resposta a les polítiques educatives del Govern des dels centres d'ensenyament i des de la mobilització unitària amb la resta de la comunitat educativa i la resta de sectors socials que donen suport als i les docents en lluita.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid