Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VAGA DE MESTRES I PROFESSORS DE LES ILLES
La CUP Badalona fa una aportació econòmica a la caixa de resistència per als docents de les Illes

La CUP Badalona va donar suport a la vaga de docents a les Illes amb una aportació de 100€. Assistents a la xerrada del passat 2 d’octubre també van fer els seus donatius particulars.

10/10/2013 Educació
La CUP Badalona ha donat suport econòmic a la vaga de docents a les Illes amb un ingrés de 100€ a la caixa de resistència. Amb aquesta acció, l’organització va voler ajudar les docents a seguir amb la seva lluita i a pal·liar les minves en els seus sous per tants dies de vaga.

Arrel de la xerrada sobre la VAGA DE DOCENTS A LES ILLES, organitzada per la CUP el passat 2 d’octubre, i que va comptar amb la participació de Antoni Lluís Trobat (Activista cultural de les Illes), Carles Sastre (Intersindical-CSC) i Carme Martínez (Badalona es mou-Assemblea Groga), molts dels assistents van fer donatius particulars, que es van ingressar conjuntament amb l’aportació de la CUP, amb una suma total que va superar els 300€.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid