Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita antiracista
Neix Unitat Contra el Feixisme i el Racisme al Baix Penedès

Per assolir més fàcilment els objectius de "fer arribar al màxim de ciutadans possible les idees d'igualtat i solidaritat, així com continuar la lluita dia a dia en front aquells que utilitzen un discurs basat en el racisme i el feixisme"

27/09/2013 Drets i Llibertats

Després de la manifestació del passat 29 de juny, l'organització 29J contra el Feixisme i el Racisme ha decidit integrar-se a la plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) i constituir el nucli del Baix Penedès. D'aquesta manera es pretén tenir accés a més eines d'actuació i experiències que els permetin assolir els objectius més fàcilment. Properament el nucli d'UCFR del Baix Penedès farà una nova assemblea oberta a qui ho desitgi.

Més enllà dels objectius a curt termini ("mostrar el rebuig social envers els feixisme de PxC i fomentar el treball unitari entre diferents organitzacions i persones per fer front a aquesta xacra"), cal fer un pas més i començar la pedagogia per "fer arribar al màxim de ciutadans possible les idees d'igualtat i solidaritat, així com continuar la lluita dia a dia en front aquells que utilitzen un discurs basat en el racisme i el feixisme".

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid