Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Calçotada antifeixista a Manlleu en suport als tres antifeixistes multats

La recaptació servirà per pagar la multa als tres activistes encausats per una protesta contra PxC

11/04/2013 Drets i Llibertats

Unitat contra el Racisme i el Feixisme i el Casal Popular Boira Baixa de Manlleu han organitzat una calçotada antifeixista aquest diumenge per tal de recaptar fons i poder pagar la multa de 1.500 euros imposada a tres activistes antifeixistes per una protesta contra PxC el 22 d’abril passat a Vic.

La calçotada és una continuació de la Jornada Antifeixista que Unitat contra el Feixisme i el Racisme d’Osona va fer dissabte passat a Vic amb la participació de més d’un centenar de persones. El preu del tiquet és de 8 euros i es pot encarregar al telèfon 669 25 70 88. La calçotada començarà a les dues del migdia.

Els tres activistes antifeixistes van rebre una multa de 1.500 euros per la seva participació el 22 d’abril passat en l’acte de protesta contra la celebració d’un acte de PxC en un parc infantil de Vic. Després de l’acte alguns dels assistents es van adreçar de forma improvisada al parc de la Bassa dels Hermanos on es feia l’acte de PxC, on es van llençar algunes consignes contra el feixisme i el racisme. En cap moment cap agent del desplegament policial que es va muntar va identificar cap dels assistents en la protesta.

Amb tot, al cap d’uns mesos, quatre persones van rebre la multa de 1.500 euros. Es dóna el cas que una d’elles va poder demostrar que ni tan sols havia estat aquell dia a Vic, i per això se li va haver d’acabar retirant la multa. La dels altres tres, però, va continuar el seu curs, malgrat haver-s’hi presentat recurs.

UCFR d’Osona sospita de l’existència de fitxers policials il·legals que permeten identificar algunes persones participants en actes pacífics i de protesta contra el feixisme i el racisme sense que en cap moment se n’hagi demostrat la seva presència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid