Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gran acte antiracista avui a Barcelona

SOS Racisme ha organitzat un gran acte contra el racisme que tindrà lloc aquest dissabte a Barcelon en el context del Dia Internacional contra el Racisme i la Xenofòbia.

L'entitat antiracista ha reunit representants del món associatiu, de l'acadèmia i la cultura per dir prou a l'augment del discurs de l'odi, ja que considera que "davant la gravetat de la situació actual cal la mobilització i l'organització de la societat civil per frenar la retallada de drets i llibertats". L'acte es podrà seguir per vídeo i ràdio a través de www.diguemprou.org o sintionitzant el 90.1FM.

19/03/2011 10:54 Drets i Llibertats
"Diguem Prou! En defensa de la democràcia, contra el racisme i la xenofòbia" és el nom de l'acte, que vol ser una crida a la mobilització social per mostrar el rebuig contra l'augment del racisme a la nostra societat i a la retallada de drets i llibertats.
 
L'acte, que es celebrarà de 16.30h a 22h al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) de Barcelona, inclourà actuacions infantils, intervencions de diferents personalitats que donen suport a l'acte i actuacions musicals. Durant l'acte també es projectaran els vídeos de mobilització realitzats expressament per l'acte i difosos per Internet, els vídeos de suport i mobilització i la mostra de fotografies de mans reivindicatives, fruit de la iniciativa "I tu a què dius prou?".
 
A l'esdeveniment hi intervindran Arcadi Oliveres, economista i president de Justícia i Pau; Carlos Jiménez Villarejo, jurista; Pere Camps, director de BarnaSants; Pau Alabajos, cantautor; Manel Barceló i David Arquimbau, actors; i representants de les entitats: Dones Musulmanes, Tot Raval, Ibn Batuta, Amical de Mathausen, Fundació la Roda, Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) i el sindicat Comissions Obreres de Catalunya (CCOO) i d'altres pendents de confirmar.
 
SOS Racisme, que ha habilitat una pàgina web expressa a la iniciativa, ha orbert un formulari de signatures que ja compta amb centenars d'entitats i persones a títol individual adherides. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid