Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Els centres educatius de les Illes deixaran de fer immersió lingüística el curs 2017-2018

La consellera d'Educació va anunciar que es reunirà amb la Junta de Personal Docent abans de començar el curs.

27/08/2013 Educació

Els centres educatius de les Illes deixaran de fer immersió lingüística el curs 2017-2018 amb la implantanció al cent per cent  del Decret de tractament integrat de llengües (TIL). El decret ja s'aplicarà el proper curs a uns 36.000 alumnes de Primària i ESO, dels 150.000 estudiants que hi ha als centres de les Illes i s'anirà implantant progressivament fins al 2017, segons va manifestar ahir la consellera d'Educació, Cultura i Universitat, Joana Maria Camps.

Així ho va explicar aquest dilluns Camps durant la visita a un grup d'escolars de Primària que participen en el programa de llengua anglesa a Ciutadella. La consellera també va quantificar que dels 15.000 professors de les escoles públiques i concertades de Balears, 570 participaran en el TIL, ja que compten amb el nivell B2 d'anglès.

Camps va declarar que "manté plena voluntat de diàleg amb el professorat" i va anunciar que es reunirà amb la Junta de Personal Docent abans de començar el curs.

Segons van informar fonts del Govern, la consellera va voler visitar un dels centres on es porta a terme el programa d'acompanyament en llengua anglesa per conèixer el seu desenvolupament i el treball dels alumnes que hi participen, tots ells menorquins procedents dels municipis de Ciutadella , Ferreries, Mercadal i Es Migjorn.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid