Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
BOICOT
Inicien una campanya de boicot contra un bar de Girona

S'ha iniciat mitjançant el facebook una campanya de boicot contra el bar Cal Campaner pel suposat tracte degradant que reben els seus treballadors i l'incompliment de diverses mesures sanitàries. La pàgina del facebook que demana el boicot defensa la versió d'una ex-treballadora que va denunciar els fets al programa els Matins de TV3.

12/07/2013 Drets i Llibertats

El dimecres al matí l'estudiant gironina Aroa Céspedes va denunciar al programa els Matins de TV3 el tracte degradant que havia rebut quan va treballar de cambrera al bar Cal Campaner. La noia necessitava trobar feina per ajudar a pagar-se els estudis i en va aconseguir una de cambrera però l'experiència va ser tan negativa que només va durar un dia. Céspedes va explicar a TV3 que les mesures sanitàries del bar eren pèssimes i que l'havien insultat dient-li “gorda” i “catalufa de m...” arribant a ser agredida físicament (segons la versió de la noia va ser pessigada perquè "no treballava prou bé").

Arran de la difusió d'aquesta notícia s'ha creat al facebook el grup “Boicot a Cal Campaner” on es poden llegir comentaris de suport a la campanya de boicot i diversos ex-treballadors del bar expliquen les seves experiències (algunes similars a les de l'Aroa Céspedes) en els diversos bars “Cal Campaner” (el propietari, que segons algunes informacions és ex-Guardia Civil, té dos bars a Girona i un a Sant Feliu de Guíxols). El grup “Boicot a Cal Campaner” ha aconseguit més de 8.000 “m'agrada” en poc més de 48 hores.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid