Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atur
Manifestació a Badalona "Contra l'atur, la pobresa i la precarietat laboral"

L'atur assoleix una xifra de 25.000 persones a la ciutat

29/01/2013 Drets i Llibertats
cartell de la convocatòria cartell de la convocatòria

La CUP Badalona es fa ressò de la manifestació "Badalona contra l'atur, la pobresa i la precarietat laboral" que tindrà lloc avui a partir de les 18h des de la Plaça Pep Ventura fins a la Plaça de la Vila de Badalona. La marxa està organizada per l'Assemblea d'Aturats de la ciutat

Alhora, es presentarà una moció al Ple municipal de l'Ajuntament. Aquesta moció ha estat redactada per entitats veïnals, socials, sindicats i partits polítics, entre els quals la CUP Badalona. Entre altres mesures, es demana transparència a l'administració badalonina en l'adjudicació d'ocupació pública, i en un sentit més ampli, que el govern de Badalona engegui polítiques reals i efectives de creació d'ocupació a la nostra ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid