Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
S'inicia la venda d'entrades del "Concert per la Llibertat" de l'ANC del 29-J

El “Concert per la Llibertat” del proper 29 de juny pel "dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur"

03/06/2013 Política
Les entrades per al concert organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) el 29 de juny al Camp Nou ja estaran disponibles avui dilluns 3 de juny.
 
Avui s'han conegut també noves informacions, com que el concert començarà a les vuit del vespre i finalitzarà cap a mitjanit. Durant el dia, un fira d’entitats restarà situada a l’esplanada de l’estadi com a suport a l'esdeveniment.
 
Les entrades més econòmiques per assistir al macroconcert es podran adquirir per 12 euros, però arribarà fins a 150€ segons la situació de l'estadi.
 
Segons els organitzadors, es pretén que sigui un "gran edeveniment de país, un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur." 
 
Difusió local i territorial
Nombrosos nuclis locals i territorials de l'ANC i d'Omnium Cultural han posat en marxa els preparatius organitzatius per promocionar i per flotar autocar per al “Concert per la Llibertat” del proper 29 de juny.
 
Fa uns dies els nuclis de l'ANC i Omnium ja organitzen autocars per dirigir-se al Camp Nou de Barcelona en la data assenyalada, amb la idea que hi assisteixi blocs en representació de cada municipi o territori. En molts casos les entrades es podran adquirir a través dels nuclis locals de l'ANC.
 
Aquest macroconcert pretén esclafar motors per fer portar a terme la cadena humana que enllaçarà diferents territoris de la Nació catalana el proper Onze de Setembre, el que es preveu que serà el segon cop de força de la voluntat independentista després de la gran manifestació de la Diada del 2012.
 
Compromís de molts artistes per a més de  70.000 assistents
 
Es preveu que el macroconcert consistirà en un repertori de les cançons més simbòliques i compartides de la memòria històrica de la Nació catalana. Lluís Llach es presenta com al referent musical principal, malgrat que s'ha volgut que el protagonisme el prengués l'acte reivindicatiu i el col·lectiu d'artistes que hi participaran. Es calcura que tocaran al Camp Nou més de seixanta grups i cantants.
 
En aquest concert, que serà una nova manifestació del moviment independentista català, s’ha anunciat que hi participaran Lluís Llach, Sopa de Cabra, Miquel Gil,  Pastora, Joana Serrat, Jofre Bardagí, Jordi Batiste, Beth, Bikimel, Cesk Freixas, Companyia Elèctrica Dharma, Cris Juanico, David Alegret, Fermín Muguruza, Gerard Quintana, Gossos, Joan Dausà, Lídia Pujol, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Mayte Martín, Paco Ibáñez, Pascal Comelade, Pep Sala, Quico Pi de la Serra, Sabor de Gràcia, Titot i David Rosell.
 
L'adquisició d'entrades també es podrà fer a través d'internet a partir del dilluns 3 de juny, i es podran adquirir als websconcertperlallibertat.cat, al Club TresCTelentrada i Atrapalo.com. Hi haurà entrades a partir de 12 euros.
Valora
Vídeos
Crits d'independència. Assemblea de l'ANC a Girona
ANC: La societat civil, cap a l'Estat propi (Telenotícies TV3)
Discurs de cloenda de l'Assemblea Nacional Catalana, Sergi López
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid