Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornades
L’ANC i Òmnium inauguren el cicle “Catalunya cap a l’estat propi” a la UVic

Ferran Civit, del secretariat nacional de l’ANC, intervé al primer dels debats, que tenen per objectiu analitzar la situació política actual i les noves perspectives de país.

27/02/2013 Política
Títol de la imatge Títol de la imatge

Aquest dimecres 27 de febrer, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural inauguren el cicle de conferències “Catalunya, cap a l’estat propi?” organitzat per la Universitat de Vic amb la xerrada “Els moviments socials per a la independència”. L’objectiu és analitzar la influència dels agents socials i la ciutadania en el procés cap a la independència de Catalunya.

 La conferència anirà a càrrec de Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, i de Ferran Civit, membre del Secretariat Nacional de l’ANC. El rector de la UVic, Jordi Montaña en serà el moderador i presentarà l’acte.

La sessió es farà a l’Aula Magna de la Universitat de Vic (UVic) aquest dimecres 27 de febrer a les 12.00h. i també es podrà seguir en videostreaming a través del canal UVic de la universitat i a través de l’etiquets #debatsuvic a la xarxa social Twitter.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid