Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Allberament Nacional
L’ANC exigeix la constitució del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Lliurarà demà la petició al Parlament de Catalunya i al Palau de la Generalitat

25/03/2013 Política
Assemblea de l'ANC a Girona: insubmissió i expansió social Assemblea de l'ANC a Girona: insubmissió i expansió social

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol que s’impulsi “de manera urgent” la creació del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. Per aquest motiu, entregarà aquest dimarts 26 de març una carta al MH President de la Generalitat, a la MH Presidenta del Parlament; a la Mesa del Parlament i als grups parlamentaris que donen suport al procés sobiranista (CiU, ERC, ICV, CUP), amb l’objectiu d’accelerar la creació d’aquest Pacte, “un element estratègic en el procés cap a la independència del nostre país”.

A l’escrit, l’ANC remarca que “en la recta final del procés sobiranista es fa més imprescindible que mai la coordinació estratègica de les accions del Govern, el Parlament i la societat civil”; i és per aquest motiu que també sol·licita la seva integració al Pacte. El secretari de l’ANC, Jordi Martínez; i la membre del Secretariat Nacional, Àngels Folch, lliuraran les cartes dimarts al Parlament (a les onze del matí) i al Palau de la Generalitat (a les dotze del migdia).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid