Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Proposen Carme Forcadell com a Catalana de l'Any 2013

La territorial de Centelles per la independència (ANC) ha proposat la candidatura de la Carme Forcadell com a catalana de l'any

19/03/2013 Política

Aquesta iniciativa del nucli de l'ANC de Centelles té l'objectiu de promocionar Forcadell perquè sigui escollida Català de l'Any, una elecció que TV3 i El Periodico de Catalunya realitzen anualment.

Fins ara i des de l'any 2000 han estat nomenats successivament com a "Català de l'any" Ernest Lluch, Pau Gasol, Manuela de Madre, Ferran Adrià, Joan Manuel Serrat, Joan Massagué, Neus Català,Pasqual Maragall, Vicente Ferrer, Josep Guardiola, David Miret i Joaquim Ma. Puyal).

Fins al proper dia 21 de març resta oberta l'etapa de presentar candidats. Una selecció que es pot realitzar a través de tres vies: mitjançant el web www.cataladelany.cat, registrar-se i proposar el candidat; a través del telèfon: trucant al 905.44.60.40; i finalment mitjançant sms: enviant un missatge al 25152 amb la paraula CATALA, el nom del candidat i el nom del lector.

Des de Junta Coordinadora de Centelles per la independència han optat per promocionar Forcader com a candidata Catalana de l'any 2012 per "reforçar la presència de l'ANC en els medis de comunicació i en la societat en general, com perquè considerem que la feina feta així ho avala amb escreix."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid